UUSI VIDEO KOULUILLE HUIPPUJALKAPALLOILIJA PETTERI FORSELLIN PÄIHTEETTÖMÄSTÄ ELÄMÄSTÄ

Päihteettömänä OLET VOITTAJA! luentokiertue oppilaitoksissa jatkuu syksyllä 2021

Vaikuttava OLE VOITTAJA! päihdevalistuskiertue starttaa jälleen! Säätiön yhteistyö Marko Jantusen kanssa jatkuu tänä syksynä. Syksyn luennot on päätetty kohdentaa erityisesti Suomen suurimpien ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille.

OLE VOITTAJA! päihdevalistusavustusprojekti kouluille tavoitti syksyn 2017- syksyn 2019 aikana kymmeniä tuhansia oppilaita ja koulujen henkilökuntaa ympäri Suomen erityisesti ammatillisissa oppilaitoksissa, mutta myös yläkouluissa ja lukioissa. Nyt syksylle on tarjolla jatkoa. Rajoitettu määrä PÄIHTEETTÖMÄNÄ OLET VOITTAJA! luentoja on nyt tilattavissa välille lokakuu - joulukuu 2021. Kannattaa olla nopea. Marko Jantusen oman elämän tarinan kautta tunteisiin vetoavat esitykset ovat olleet erittäin suosittuja.

Luennot pyritään pitämään lähiopetuksena oppilaitoksissa koronatilanne huomioiden.

Jos olet kiinnostunut saamaan luennon oppilaitokseesi / lisätietoja luennoista, lähetä viesti tästä . Voit myös soittaa säätiön asiamiehelle Tiina Poikoselle puh. +358 400 605 100. 

 

 

"Päihdevalistusluento oli todella mielenkiintoinen ja koskettava. Itse yllätyin että niinkin upeasta elämästä voi tippua niin alas. Tämän luennon seurauksena päätin itsekin lopetaa tupakanpolton koska Marko oli esimerkki siitä että pienestä se alamäki lähtee."
"Kiitos aivan erinomaisesta esityksestä! Markon esitys oli aivan huikea. Harvoin näkee noin 150 opiskelijaa yhtä hiljaa ja tarkkaavaisena"