Marko Jantunen

Onko oppilaitoksessanne tarvetta vaikuttavalle tunteisiin vetoavalle päihdevalistukselle?

OLE VOITTAJA! luentokiertue on Erkki Poikosen säätiön ja NHL:ssäkin urallaan käynyt ex-huippujääkiekkoilijan Marko Jantusen yhteistyöprojekti erityisesti ammatillisille oppilaitoksille, mutta myös yläkouluille ja lukioille.

Kokemusasiantuntijana Marko Jantunen kertoo tunnin esityksessään mitä päihteet oikeasti ovat ja millaisia vaikutuksia niillä on elämään. Suomen nuorison päihdeongelmatilanne on luultua pahempi. Marko Jantunen tekee kaiken, että nuoret oppisivat ymmärtämään päihteisiin sisältyvät suuret terveysriskit ja rahalliset menetykset.

Jantunen on tehnyt aktiivisti ennaltaehkäisevää päihdetyötä vuodesta 2016 lähtien. Tavoitteena on, että vuoden 2019 loppuun mennessä Marko Jantusen luennon on kuullut jo noin 100 000 nuorta.

Jantunen on vakuuttava puhuja. Hän tempaa yleisön mukaan omalla valloittavalla persoonallaan. Ennaltaehkäisevä työ nuorten parissa on Marko Jantuselle sydämen asia. Syksyllä 2017 käynnistynyt Ole voittaja! luentokiertue on ollut menestys. Erkki Poikosen säätiö yhteistyössä Marko Jantusen kanssa tarjoaa tämän koululle kustannuksitta.

Tiedustelut Ole voittaja! esityksen saamiseksi oppilaitokseenne voi lähettää tästä.

 

 

"Päihdevalistusluento oli todella mielenkiintoinen ja koskettava. Itse yllätyin että niinkin upeasta elämästä voi tippua niin alas. Tämän luennon seurauksena päätin itsekin lopetaa tupakanpolton koska Marko oli esimerkki siitä että pienestä se alamäki lähtee."
"Kiitos aivan erinomaisesta esityksestä! Markon esitys oli aivan huikea. Harvoin näkee noin 150 opiskelijaa yhtä hiljaa ja tarkkaavaisena"