Marko Jantunen

Onko oppilaitoksessanne tarvetta vaikuttavalle tunteisiin vetoavalle päihdevalistukselle?

OLE VOITTAJA! luentokiertue on Erkki Poikosen Säätiön päihdevalistusavustusprojekti kouluille. Projekti toteutetaan yhteistyössä NHL:ssäkin urallaan käyneen ex-huippujääkiekkoilijan Marko Jantusen kanssa. Luentokiertue on tarkoitettu erityisesti ammatillisille oppilaitoksille, mutta myös yläkouluille ja lukioille.

Kokemusasiantuntijana Marko Jantunen kertoo tunnin esityksessään mitä päihteet oikeasti ovat ja millaisia vaikutuksia niillä on elämään. Suomen nuorison päihdeongelmatilanne on luultua pahempi. Marko Jantunen tekee kaiken, että nuoret oppisivat ymmärtämään päihteisiin sisältyvät suuret terveysriskit ja rahalliset menetykset.

Syksyllä 2017 käynnistynyt OLE VOITTAJA! luentokiertue on ollut menestys. Tavoitteena on, että vuoden 2019 loppuun mennessä Marko Jantusen OLE VOITTAJA! luennon on kuullut jo noin 100 000 nuorta.

Jantunen on vakuuttava puhuja. Hän tempaa yleisön mukaan omalla valloittavalla persoonallaan. Ennaltaehkäisevä työ nuorten parissa on Marko Jantuselle sydämen asia. Erkki Poikosen Säätiö yhteistyössä Marko Jantusen kanssa tarjoaa tämän koululle kustannuksitta.

Tiedustelut OLE VOITTAJA! esityksen saamiseksi oppilaitokseenne voi tehdä  tästä tai soittamalla säätiön asiamiehelle Tiina Poikoselle puh. +358 400 605 100. OLE VOITTAJA -kiertuetta voi tilata ainoastaan Erkki Poikosen Säätiön kautta.

 

 

"Päihdevalistusluento oli todella mielenkiintoinen ja koskettava. Itse yllätyin että niinkin upeasta elämästä voi tippua niin alas. Tämän luennon seurauksena päätin itsekin lopetaa tupakanpolton koska Marko oli esimerkki siitä että pienestä se alamäki lähtee."
"Kiitos aivan erinomaisesta esityksestä! Markon esitys oli aivan huikea. Harvoin näkee noin 150 opiskelijaa yhtä hiljaa ja tarkkaavaisena"